BENVINGUTS - BIENVENIDOS - WELCOME

NOU CD DE CESC A LA VENTA!!!

domingo, 8 de mayo de 2011

CESC - 100-lo - 2011

Compositor, cantant i músic autodidacta, toca tota mena d'instruments
el seu instrument principal: la guitarra. Ha editat diversos treballs al llarg
del seu camí amb diferents grups. Compta amb experiència en els
camps de la música, el teatre i un xic de cine.

Aquest any 2011 presenta un nou àlbum autoeditat, VAI COM VAI. Un CD amb 12 temes, hi ha pinzellades de guitarres elèctriques i acústiques, baixos, sensacions, pianos, elements acústics, fum, distorsions, teclats, de vegades poca llum, l’ebow, sentiments, bateries. Alguns temes es poden escoltar a www.myspace.com/cescmusic.

Musicalment, els darrers 2 anys, en solitari i en Acústic, amb més de 25 concerts per tot catalunya, presentava el seu àlbum ESPLIN ATMOSFÈRIC, enregistrat i masteritzat a l’estudi QUIXÒTIC al Masnou, amb Eric Saltor, Jordi Lacasa i Pep Bonachera. Va disfrutar de col•laboracións en directe de Hans W.S.(megabien), Marta Solà (moi aussi) i
Anthony Myotis (veu). En ocasions anteriors ha col•laborat amb artistes com
PAT McDONALD i BILLY PETERSON entre d’altres.

En el camp teatral ha composat i interpretat en directe la banda sonora de diverses obres de teatre. Amb l’Associació Teatral La Clau + CESC, van ser convidats al Festival Internacional Alternatiu de Bogotá 2010, fent representacions dins i fora del Festival, en diferents sales i teatres de Bogotá amb la funció: “La noche justo antes de los bosques” posant-hi la música en viu. Va rodar un Documental de Xusifilms i col•laborar en un Llargmetratge del director Ricardo Coral Dorado i la Productora CalleLuna: “Postales Colombianas”. En el camp radiofònic també ha creat la música pel programa de Radio Begur “Despertar, Somiar i Viure”, dirigit per Gabriel Medina i Laia H.Roig.

En el Tour 2011 , fa un recull de temes de l’àlbum ESPLIN ATMOSFÈRIC i del nou àlbum VAI COM VAI. La intenció serà passar una bona estona en diferents atmòsferes acústiques,
la seva música és Indie Heavy Soft Rock, diuen, però... vindrà amb 1 o 2 Acústiques i una Elèctrica i 4 juguets, i de tant en tant alguna col•laboració espacial.
Desitgem que us ho passeu bé!!! una abraçadota Gigant, i
MOLTES GRÀCIES!!!

cesclown500@yahoo.es - www.myspace.com/cescmusic

No hay comentarios:

Publicar un comentario